Στοίχημα – Πως Παίζετε Στοίχημα με Σύστημα

Τι είναι το στοίχημα με σύστημα;

Το στοίχημα συστημάτων είναι μία περαιτέρω εξέλιξη του στοιχήματος παρολί. Στόχος του στοιχήματος συστημάτων είναι να βάλετε συγχρόνως περισσότερα στοιχήματα παρολί παραδίδοντας μόνο ένα στοίχημα.

Παράδειγμα:

Επιλέγετε 3 παιχνίδια και στοιχηματίζετε π.χ. τις ομάδες Άρη, Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα ως νικήτριες ομάδες στα στοιχήματα συστημάτων 2 από 3. Αυτό σημαίνει, ότι παίζετε όλους τους δυνατούς διπλούς συνδυασμούς που είναι δυνατοί με 3 ομάδες. Στο στοίχημα συστημάτων 2 από 3 είναι συνολικά 3 διπλοί συνδυασμοί.:

Στοίχημα 1: Νίκη Άρη (1,50), Νίκη Ρεάλ Μαδρίτης (1,80)
Στοίχημα 2: Νίκη Άρη (1,50), Νίκη Ρόμα (2,00)
Στοίχημα 3: Νίκη Ρεάλ Μαδρίτης(1,80), Νίκη Ρόμα(2,00)

Με ένα συνολικό ποσό πονταρίσματος 15 euro σημαίνει, ότι παίζετε 3 στοιχήματα διπλού συνδυασμού με ποντάρισμα ανά 5 Eυρώ.

Η ημέρα των παιχνιδιών που περιμένετε με ανυπομονησία φέρνει τα ακόλουθα αποτελέσματα: Οι ομάδες Άρης και Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζουν, η ομάδα Ρόμα φέρνει ισοπαλία. Το αποτέλεσμα των στοιχημάτων σας έχει ως εξής:

Στοίχημα 1: κερδίσατε.
Στοίχημα 2: χάσατε (Ρόμα λάθος).
Στοίχημα 3: χάσατε (Ρόμα λάθος).

Για το σωστό στοίχημα 3 σας πιστώνονται 5 x 1,80 (αναλογία Ρεάλ Μαδρίτης) x 1,50 (αναλογία Άρη) = 13,5 euro. Παρόλο που χάσατε ένα παιχνίδι από το ποσό που ποντάρατε χάσατε μόνο το 1,50 euro. Αν αλλάξετε το παιχνίδι του Άρη με τον αγώνα της Ρόμα τότε θα έχετε 5 x 1,80 (αναλογία Ρεάλ Μαδρίτης) x 2,00 (αναλογία Ρόμα) = 18 euro δηλαδή θα έχετε κέρδος 3 euro.
Για όσο περισσότερα παιχνίδια παίζετε σε ένα στοίχημα συστημάτων, τόσες περισσότερες δυνατότητες έχετε για να κερδίσετε.

Στο στοίχημα συστημάτων 3 από 4 στοιχηματίζετε με όλα τα δυνατά στοιχήματα τριπλού συνδυασμού που προκύπτουν από 4 ομάδες, δηλαδή 4 στοιχήματα. Στο στοίχημα συστημάτων 2 από 4 στοιχηματίζετε όλους τα δυνατά στοιχήματα τριπλού συνδυασμού που προκύπτουν από 4 ομάδες, δηλαδή συνολικά 6 στοιχήματα.