Στοίχημα Στρατηγικές

Το στοίχημα έχει μερικές στρατηγικές που είναι αναγκαίες για όλους τους παίκτες που ασχολούνται με αυτό.

Υπάρχουν δυο τύποι παικτών που ασχολούνται με το στοίχημα :

  • παίκτες που παίζουν για να κερδίζουν
  • παίκτες που παίζουν για διασκέδαση

Στον πρώτο τύπο ανήκουν οι παίκτες που αφιερώνουν πολύ χρόνο και ενέργεια στην έρευνα σε διάφορα μέσα ( εφημερίδες , διαδίκτυο, νέα ειδήσεις ραδιόφωνο – τηλεόραση ) για να κάνουν την επιλογή τους.

Στον δεύτερο τύπο ανήκουν οι παίκτες που παίζουν βασισμένοι στο ένστικτο τους και την καρδία τους. Παροδικά θα έχει κάποιο μικρό κέρδος αλλά μακροπρόθεσμα θα βγει χαμένος.

Ο συνδυασμός και των δύο τύπων είναι ο ιδανικός παίκτης του στοιχήματος. Το κλειδί όμως για την επιτυχία είναι η πειθαρχία. Να ξέρει δηλαδή ο παίκτης πότε θα τοποθετήσει ένα στοίχημα, πιο ποσό θα ποντάρει και πού θα το τοποθετήσει ( σε ποιον Bookmaker θα στοιχηματίσει ).

Οι στρατηγικές για το στοίχημα διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του παίκτη όμως κάθε μία από αυτές αποτελείται από μερικές ενότητες . Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι :

Τακτική στοιχήματος π.χ Ποντάρουμε μόνο σε νίκες εντός έδρας ή ποντάρουμε μόνο σε αγώνες πρωταθλήματος ή ποντάρουμε σε ομάδες της κορυφής εναντίον ομάδων των τελευταίων θέσεων.

Ανάλυση και επιλογή π.χ στατιστικά ομάδων, πρόσφατη φόρμα, πληροφορίες για τιμωρίες η τραυματισμούς κ.α.

Τύποι στοιχήματος π.χ μονά, διπλά, με χάντικαπ, συστήματα κ.ά.

Ποσό που παίζουμε π.χ συγκεκριμένο ποσό κάθε μέρα ή ποσοστό από το το ποσό που έχουμε διαθέσιμο για όλο τον χρόνο κ.ά.

Ακόμη υπάρχουν και μερικοί άτυποι κανόνες του στοιχήματος που κάθε παίκτης πρέπει να συμπεριλάβει στην στρατηγική που ακολουθεί.