Τί πρέπει και τι δεν πρέπει στο στοίχημα

Στο στοίχημα υπάρχουν μερικοί άτυποι κανόνες. Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ένας παίκτης του στοιχήματος για να γίνει επιτυχημένος.

Παίξε μόνα όσα μπορείς να αντέξεις να χάσεις. Καθόρισε ένα συνολικό ποσό που θα παίξεις στην αρχή της χρονιάς η της σεζόν στο στοίχημα και μείνε σταθερός σε αυτό.

Καθόρισε ένα σύστημα μονάδων πονταρίσματος και μείνε σε αυτό. Παράδειγμα λέμε ότι το ανώτατο ποντάρισμα μας σε ένα στοίχημα είναι 20 euro ορίζουμε 10 μονάδες κάθε μονάδα είναι ίσον με 2 euro. Ακόμη ένας τρόπος είναι το ποσοστό από το ποσό που έχουμε καθορίσει ως συνολικό που είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε όλη την χρονιά.

Μην παίζεις σε ομάδες ή πρωταθλήματα που δεν γνωρίζεις. Προσπάθησε να γίνεις ειδικός στα πρωταθλήματα από όπου επιλέγεις αγώνες.

Γενικά προτίμησε να παίζεις σε πρωταθλήματα και όχι σε κύπελλα η διεθνείς διοργανώσεις.

Μην παίζεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Περίμενε τουλάχιστον να γίνουν οι πρώτες έξι αγωνιστικές για να μπορείς να βγάλεις μερικά συμπεράσματα.

Μην παίζεις σε τοπικά ντέρμπι ή αμφίρροπους αγώνες. Αν αποφασίσεις να παίξεις κάλυψε την επιλογή σου και με την ισοπαλία.

Μείνε ανεπηρέαστος. Μετά την ανάλυση και την επιλογή σου επέμεινε σε αυτή μην αφήνεις να σε επηρεάσουν άλλοι παράγοντες.

Ανάλυσε τα στοιχήματα σου. Μετά το αποτέλεσμα ανάλυσε κάθε σου στοίχημα ειδικότερα τα χαμένα. Μάθε από τα λάθη σου.

Επέλεξε πότε θα παίξεις. Παίξε όταν δεις ότι τα ποσοστά είναι δίκαια η ικανοποιητικά για το στοίχημα σου.

Παίξε σε μονά παιχνίδια το πολύ σε δυάδες. Τα 3+ παρολί δίνουν μεγαλύτερα κέρδη αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθούν.

Κράτα αρχείο από όλα σου τα στοιχήματα, κέρδη, απώλειες. Ανάλυσε το και μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για την στρατηγική σου.

Πάντα παρέμεινα ήρεμος ιδιαίτερα μετά από μια μεγάλη ήττα. Ο εκνευρισμός και η προσπάθεια για απόσβεση της χασούρας ίσως οδηγήσουν σε μεγαλύτερα και χειρότερα δυσάρεστα αποτελέσματα. Ακόμη και κατά την διάρκεια συχνών επιτυχιών μην αλλάζεις την στρατηγική σου.

Η πειθαρχία είναι το κλειδί της επιτυχίας.